Челси чупи трансферен рекорд до няколко дни, взима още един


Челси чупи трансферен рекорд до няколко дни, взима още един
Снимка: Guliver/GettyImages

4675 0

Ръководството на Челси е на път да осъществи две от големите цели на Антонио Конте през настоящия летен трансферен прозорец. Очаква се най-късно до края на седмицата шампионите на Висшата лига да обявят два трансфера - този на Алекс Сандро от Ювентус и на Тимуе Бакайоко от Монако.

Бразилският защитник е на път да се превърне в най-скъпия бранител в историята, след като "бианконерите" са приели офертата за 61 милиона паунда, отправена от Роман Абрамович и компания. Досегашният рекорд се държи от ПСЖ, който привлече Давид Луиш срещу 50 милиона паунда.

Бакайоко от своя страна вече е в Лондон, след като Челси е договорил трансфера с Монако. "Сините" ще платят 37 милиона паунда за правата на френския национал, който блесна през изминалия сезон, оказал се исторически за "монегаските".

До края на лятото Антонио Конте се надява да привлече още един нападател и един централен защитник. Най-често споменаваните имена са на Ромелу Лукаку, Върджил ван Дайк и Леонардо Бонучи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички