Бащата на Хамес: "Наполи е най-добрият вариант в момента"


Бащата на Хамес: "Наполи е най-добрият вариант в момента"
Снимка: Getty Images/Guliver

2110 0

Бащата на колумбийската звезда Хамес Родригес - Уилсън Хамес Родригес Бедоя, заяви, че преминаване в Наполи е най-доброто възможно решение за сина му през това лято. Подобен евентуален трансфер би събрало отново полузащитника с треньора на неаполитанци Карло Анчелоти, като двамата имат съвместен престой както в Реал Мадрид, така и в Байерн Мюнхен.

"Хамес уважава Анчелоти изключително много, още от самото начало. Винаги са имали силно приятелство. Мисля, че ново начало в кариерата на сина ми, би било най-доброто решение. Освен това, той ще се събере и с Давид Оспина" - заяви Уилсън Бедоя.

Припомняме, че 27-годишният колумбиец в момента е част от отбора на Реал Мадрид. Той се завърна в испанската столица след престой под наем в отбора на Байерн Мюнхен, където бе за два сезона, в които записа 67 участия и се отчете с 15 гола. В момента изглежда невъзможно да остане в "кралския клуб", тъй като и двете страни предпочитат да прекратят взаймоотношенията си.

"Специален клуб е. Наполи е най-добрият вариант в момента" - завърши Хамес-старши. А какво условие са поставили от Наполи, за да се осъществи трансферът на Хамес - вижте в тази статия на SpotLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички