Барселона и Бетис с интерес към ненужен в Ювентус


Барселона и Бетис с интерес към ненужен в Ювентус
Снимка: Getty Images/Guliver

2294 0

Реал Бетис е първият клуб, който отправи оферта за изпадналия в немилост полузащитник на Ювентус Емре Джан. Немският национал е със статута на твърда резерва на „Алианц Стейдиъм“ от началото на сезона и е твърде вероятно да потърси изходящ трансфер още през януари.

Севилският клуб търси заместник на Уилям Карвальо, който пропуска по-голямата част от сезона, заради контузия, но Емре Джан не е особено ентусиазиран да се присъедини към Реал Бетис. 25-годишният полузащитник иска да продължи кариерата си в някой от топ отборите, които участват в Шампионската лига. Байерн Мюнхен и Пари Сен Жермен преди време проявиха интерес към него, а сега се очаква и Барселона да се включи в наддаването за Джан.

Емре Джан почти не е играл за Ювентус от началото на сезона, като има записани едва 150 минути футбол в Серия А и е стартирал в само един от мачовете. Освен това той бе оставен извън състава на „бианконерите“ за груповата фаза в Шампионската лига. Ето какво още каза бившият играч на Ливърпул по адрес на ситуацията в клуба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички