Арсен Венгер проговори дали ще поеме Милан


Арсен Венгер проговори дали ще поеме Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1965 0

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер опроверга слуховете, които го пращат в Милан още от догодина. За подобен ход на ръководството на италианския гранд се заговори, след като отборът не се представя силно нито в първенството, нито в Лига Европа под ръководството на своята бивша звезда Дженаро Гатузо. 

"Това не е вярно, това са фалшиви новини. Ако бях подписал договор с някакъв клуб, щях да си кажа директно. Информацията, която се разпространява в медиите, не отговаря на истината. Към този момент съм фокусиран върху друга работа", обяви французинът, цитиран от "beINSports".

Припомняме, че Венгер бе уволнен от Арсенал след края на сезона във Висшата лига. Той бе начело на английския гранд невероятните 22 години. Под негово ръководство "артилеристите" спечелиха три пъти титлата на Англия и по 7 пъти Купата и Суперкупата на страната.

Самият Венгер неотдавна обяви конкретна дата, на която ще се заеме отново с треньорството. Коя е тя - научете в този материал на SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички