Агентът на Ибра: Отворени сме за разговори с Милан


Агентът на Ибра: Отворени сме за разговори с Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

1094 0

Агентът на Златан Ибрахимович - Мино Райола, заяви, че шведът е готов да преговоря с Милан на фона на спекулациите, че "росонерите" го искат отново в състава си. 37-годишният футболист не спира да бележи и в американската МЛС, което изглежда е провокирало интереса на бившия му клуб. 

"Към момента Милан не е възможност, защото разговорите, които сме водили, се случиха преди доста време, но сме готови да говорим отново. Важното е, че най-накрая начело на Милан дойдоха нормални хора и собственици, на които можеш да се довериш. Никога не съм имал проблеми с "росонерите", защото – простичко казано – преди клубът не съществуваше", заяви Райола. 

"В момента нито отварям врата, нито я затварям. Има огромно взаимно уважение между Леонардо и Златан. Ибрахимович изживя чудесни мигове в Милан и остави частица от сърцето си в Милано, точно както беше щастлив да играе и за ПСЖ.

Ибрахимович: Хабиб ще победи Макгрегър

 Никога в кариерата си Златан не искал гаранции, защото той знае, че те се заслужават в тренировките. Ние, така или иначе, трябва да разберем при какви условия, а всеки друг тим е готов да подпише с него", допълни още суперагентът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички