10 изстрела не стигнаха на Ювентус да вкара на Сампдория в Генуа


10 изстрела не стигнаха на Ювентус да вкара на Сампдория в Генуа
Снимка: Getty Images

2795 0

Италианският гранд Ювентус загуби точки още във втория кръг на новия сезон в Серия А. "Бианконерите" завършиха 0:0 със Сампдория при визитата си в Генуа.

Двата тима отправиха по 10 изстрела към противниковата врата, като само 5 от тях бяха точни. Четири от тях бяха на футболисти на "Старата госпожа". Въпреки това гол в Генуа не падна.

Първата част мина без сериозни опасности, като най-доброто положение се откри пред домакините, но без резултат.

След почивката Юве опита да промени статуквото, като в 65-та минута Адриен Рабио вкара топката в мрежата на Емил Аудеро, но попадението бе отменено след намеса на Системата за видеоповторение (ВАР). До края „бианконерите“ не успяха да преодолят стража на Сампдория и така срещата завърши при нулево равенство.

Така клубът от Торино зае четвъртото място в класирането, имайки 4 точки в актива си. В първия кръг на новия шампионат тимът на Масимилиано Алегри разби Сасуоло с 3:0.

На този етап с пълен комплект точки в Италия са само 3 тима - Наполи, Интер и Рома. Неаполитанци са лидери в класирането. А ето по какъв показател Ювентус изпревари всички европейски грандове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички