Волфсбург - Борусия Дортмунд е финалът за Купата на Германия


Волфсбург - Борусия Дортмунд е финалът за Купата на Германия
Снимка: Getty images/Gulliver

2211 0

Волфсбург е вторият финалист за Купата на Германия, след като Кевин де Бройне и компания стигнаха лесно до заключителната среща след убедително 4:0 над Арминия в Билефелд.

Домакините, които бяха приятната изненада в турнира, стигнаха до полуфиналите, след като отстраниха 3 елитни отбора - Херта, Вердер Бремен и Борусия Мьонхенгладбах. "Вълците" обаче спряха серията на представителя на трета дивизия на Германия.

Домакините изиграха нелош двубой днес, но играчите на Волфсбург записаха отлична успеваемост в нападение и с 5удара във вратата вкараха 4 гола.

Иначе още в първия половин час мачът беше решен. Арнолд (8) и Густаво (32) вкараха страхотни попадения, а Перишич (51) и отново Арнолд (55) вкараха по едно попадение в разстояние на 4 минути и тотално обезсмислиха двубоя.

Това ще е едва втори финал в историята на тима за Купата на Германия, като Волфсбург ще се опита вгорчи последния двубой на Юрген Клоп начело на Борусия Дортмунд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички