В Байерн се оплакаха, че Хамес може да им излезе скъп - вижте цената му


В Байерн се оплакаха, че Хамес може да им излезе скъп - вижте цената му
Снимка: Guliver/GettyImages

1831 0

Ръководството на Байерн Мюнхен иска да привлече Хамес Родригес за постоянно на "Алианц Арена", но президентът Карл-Хайнц Румениге изненада с мнение, че сумата, която е заложена като клауза за откупуване, е скъпа за ФК Холивуд. 

Баварците имат договорка с Реал Мадрид за двугодишен наем на Родригес, а по всяка време Байерн може да откупи колумбийския ас срещу 42 милиона евро. Румениге обаче смята, че това е много висока цена.

"Първоначално Карло Анчелоти настоя да го привлечем за постоянно и мисля, че това е добра идея. Неговото бъдеще? Картите са на масата, след като свърши наема има опция, която можем да използваме. За постоянна сделка трябва да платим 42 милиона евро, това не е малка сума пари, въпреки че на пазара можете да видите луди числа", заяви Карл-Хайнц Румениге.

Байерн е от малкото отбори, които се опитват да се справят по свой начин с жестоката инфлация, която причиниха клубове като Манчестър Сити и ПСЖ на трансферния пазар. Въпреки това само преди година и половина Байерн плати 40 милиона евро за Ренато Санчес, докато Хамес е играч от световна класа и вече пасна на стила на игра, който Байерн изповядва.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички