Юрген Клоп се връща в Дортмунд, за да реди лично трансфер за Ливърпул


Юрген Клоп се връща в Дортмунд, за да реди лично трансфер за Ливърпул
Снимка: Guliver/GettyImages

1796 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп лично ще пътува до Германия в края на сезона, за да убеждава Марко Ройс да напусне Борусия (Дортмунд) и да се насочи към "Анфийлд".

Не е тайна, че атакуващият полузащитник на "жълто-черните" е сред любимите футболисти на специалиста, който има идея да го събере с Марио Гьотце в състава си.

Подобна задача е много трудна изпълнима, независимо че Ливърпул е готов да плати и сериозна сума за неговите права. Причината е, че Ройс вече няколко пъти отказва трансфер заради любовта си към Дортмунд, но Клоп вярва, че може да убеди играча да премине на "Анфийлд", пишат на Острова.

"Не вярвам някой да се страхува от нас, но е факт, че чрез мен Ливърпул вече има по-голям интерес към играчи от Германия. Няма да бягаме от това, че някой е германец, ако го искаме в отбора“, коментира Юрген Клоп пред Bleacher преди няколко дни, запитан дали би взел играчи от Бундеслигата в Ливърпул.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички