Томас Тухел разкри: Хари Кейн не е щастлив, атмосферата е малко мрачна сега


Томас Тухел разкри: Хари Кейн не е щастлив, атмосферата е малко мрачна сега
Снимка: Getty Images

1343 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен - Томас Тухел, разкри по време на пресконференция, че Хари Кейн не е доволен от случващото се в отбора в момента.

Както е известно, немският колос допусна две поредни загуби - от Байер Леверкузен в Бундеслигата (0:3) и от Лацио в първия 1/8-финален сблъсък в Шампионска лига (0:1).

"Не е щастлив"

"Хари не е щастлив от случващото се по време на мачовете. Ние също не сме. Много рядко съм виждал такова несъответствие между тренировките и двубоите. Начинът, по който вкарва голове на тренировка и начинът, по който после в мачовете пропилява шансовете - невероятно е!", коментира Тухел и допълни:

Томас Тухел

"Той е играч от световна класа, но в мачовете почти не го намираме. Ситуацията е странна. Очевидно е, че атмосферата в тима е малко мрачна сега, защото очаквахме да покажем реакция (б.р. - след поражението от Байер)".

"Все пак, загубихме само първия мач и все още не сме аут от Шампионска лига. Фокусирани сме върху това да обърнем нещата. Ще дадем всичко от себе си, за да съберем нужната енергия, която ще ни е необходима, за да преобърнем съдбата си", каза още наставникът на Байерн Мюнхен преди гостуването на Бохум (18.02., 18:30 часа).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Тухел беснял след Лацио - Байерн Мюнхен: Думите му в съблекалнята оставили играчите в шок!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички