Томас Тухел нахока критиците на Гьотце


Томас Тухел нахока критиците на Гьотце
Снимка: Getty Images/Guliver

1405 0

Треньорът на Борусия Дортмунд Томас Тухел нахока критиците на Марио Гьотце. Германският полуззащитник се възстанови от мускулна контузия и все още не е направил официален дебют след завръщането си на стадион "Сигнал Идуна Парк".

"Никой от нас не може да се представи какво е чувството да бъдеш дискутиран и критикуван по този начин. Критиката е позволена, но бяха преминати позволените граници.

В един момент е редно да се покаже малко респект и уважение", изригна Тухел на пресконференцията преди утрешното гостуване на Лайпциг.

Видео: Ето причината Томас Тухел да избухне срещу съдията

"Марио е част от групата за мача утре и опция за стартовия състав. Можете да бъдете напълно сигурни, че с него се намираме в много добри взаимоотношения.

Същото важи за отношенията ми с господин Льов. Марио не беше в групата за предишния ни мач поради една причина - той получи леко разтежение. Мачовете за Германия му се отразиха добре.", добави наставникът.

Той сподели и очакванията си за мача с Лайпциг и показа уваажение към съперника.

Причината Гьотце да се провали в Байерн беше разкрита

"Лайпциг се защитава компактно и играе бързо на контраатака. Това е един от най-атрактивните противници за нас. Знаем какво ни очаква в емоционален и спортен план.

Добре подготвени сме, но сме наясно, че ще бъде трудно. Лайпциг е качествен отбор и ние трябва да дадем най-доброто от себе си".

 

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички