Страхотно - Рибери отново тренира и почти не чувства болка


Страхотно - Рибери отново тренира и почти не чувства болка
Снимка: Getty Images/Guliver

1283 0

Голямата звезда на Байерн (Мюнхен) Франк Рибери тихомълком отново прави леки тренировки, за да се върне скоро на терена. Френският ас е аут от март насам, като е загубил доста от мускулната си маса. Въпреки това той тренира вече усилено, като се надява най-късно до месец отново да е част от тренировките на Хосеп Гуардиола.

"Това е най-трудният момент в кариерата ми. Тежко е, когато не знаеш какво става. Не съм притеснен, защото съм сигурен, че отново ще бъда играчът, който бях в миналото. Сега се чувствам добре. Имам лека болка в глезена, но когато загрея добре, тя изчезва", каза Рибери пред немското издание "Кикер". 

Той отново поднови тренировки с топка, но в Байерн не бързат с връщането му на терена, за да може той да е на 100%, когато отново стъпи на зеления килим.

"Загубих доста мускулна маса заради тази пауза. Нещата трябва се случват бавно и постепенно. Би било хубаво да започна пълноценни занимания до две-три седмици, за да мога пак да усещам, че съм част от отбора. Искам пак да се смея с момчетата и да се забавляваме", категоричен беше Рибери.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички