Спортният директор на Байерн Мюнхен "затвори вратата" за Юрген Клоп, но я "отвори" за Жозе Моуриньо


Спортният директор на Байерн Мюнхен "затвори вратата" за Юрген Клоп, но я "отвори" за Жозе Моуриньо
Снимка: Getty Images

1788 0

Новият спортен директор на Байерн Мюнхен - Макс Еберл, даде да се разбере, че Юрген Клоп НЕ Е опция за наследник на Томас Тухел!

Както е известно, Тухел ще напусне баварците след края на настоящия сезон 2023/24, а Клоп ще си тръгне от "Анфийлд" след 9-годишен престой.

"Точно заради това няма да му се обаждам"

"Наясно съм какво означава, когато даден човек направи изявление като това на Клоп - "Нямам повече енергия". Малко са хората, които могат да го разберат по-добре от мен, защото и аз съм минал през същото. Точно заради това няма да му се обаждам", обясни Еберл пред "Sport Bild".

Силната фигура на "Алианц Арена" бе запитана и за варианта "Жозе Моуриньо", след като Специалния бе уволнен от ръководството на "вълците" в началото на годината:

Жозе Моуриньо

"Разбира се, ние гледаме към треньори, които не са ангажирани в момента", отговори Еберл и по този начин остави "вратата отворена" за португалеца.

"Разглеждаме повече от четири имена, но не и 40. Не трябва да взимаме прибързани, а умни решения!", добави още спортният директор на Байерн.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Садио Мане първо възхвали Юрген Клоп, а после му отправи нахално предложение, след като напусне Ливърпул!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички