Ще празнува ли Гуардиола победа над Барселона?


Ще празнува ли Гуардиола победа над Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

1355 0

Хосеп Гуардиола даде първата си пресконференция на испанска земя като треньор на Байерн Мюнхен, малко повече от 24 часа преди битката на баварците срещу Барселона на "Камп Ноу".

Пеп беше попитан как се чувства преди двубоя и дали би се радвал при победа на неговия тим, въпреки че треньорската му кариера придоби легендарен статут именно в Барселона.

"Приятелю, уважението ми към Барселона няма нищо общо с това дали ще празнувам, ако спечелим. Тук съм като треньор на Байерн Мюнхен. Трябва да свърша работата си по най-добрия начин", сподели каталунецът по време на пресконференцията си.

"Трудно ще е да надиграеш отбор, който почти няма слаби места заради таланта, който притежава. И двата отбора се опитват да държат топката, така че това може да е ключовият фактор в мача.

Играчите на Барселона определено ме познават, но не познават моите играчи. Да се надяваме, че можем да изненадаме съперника. Определено ни трябва гол, за да се класираме напред. Изглежда невъзможно класирането за финал, ако не отбележим попадение.

Никога не съм се оплаквал от контузии и лош късмет. Няма да говоря за титулярния си състав. Левандовски? Той ще играе, ако е в добро състояние", каза още Гуардиола, който даде и лаконичен отговор на това как ще се справи със звездата на домакините Лионел Меси.

"Няма схема или система, с която да спрем Меси. Той е прекалено добър".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички