Секс скандал и рекет разтърсиха немския футбол


Секс скандал и рекет разтърсиха немския футбол
Снимка: Getty Images/Guliver

1706 0

Сериозен секс скандал, гарниран с рекет разтърси немския фътбол. Според "sport1.de" в ролята на жертва се е оказал световният шампион с Германия от Мондиал 2014 Кристоф Крамер.

Случаят датира още от миналия декември, когато халфът на Борусия (Мюнхенгладбах) играеше за Байер Леверкузен. За него се разбира чак сега, защото Крамер е бил привикан на предварително изслушване по предстоящото дело в съда в Леверкузен.

Засега самият Крамер и работодателите му от Борусия (М) мълчат по темата, но немските медии разкриха, че до изнудването се е стигнало след оргия с две жени, в която е участвал футболистът.

Смята се, че едната от тях е снимала удоволствията, а след това се е опитвала да рекетира Крамер за пари под заплахата, че ще направи видеото публично достояние.

Вместо да плати обаче, Крамер се е обърнал към полицията и сега рекетьорката е подсъдима, заедно на свой съучастник. Към момента не е ясно кога ще започне съдебният процес.

Подобни шантажи придобиват все по-голяма популярност напоследък, а най-известният подобен случай във футбола е този с участието на халфа на Лион Матьо Валбуена.

Заподозрян за изнудвач тогава стана централният нападател на Реал Мадрид Карим Бензема. Именно покрай тази история двамата бяха отстранени от националния отбор на Франция и не участваха на Евро 2016.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички