Сделката за Обамеянг е все по-близо


Сделката за Обамеянг е все по-близо
Снимка: Guliver/GettyImages

4967 0

Пиер Емерик Обамеянг ще смени клубната си принадлежност през следващата седмица, категорични са няколко издания на Острова, както и различни източници, близки до лондонския клуб.

Въпреки че няма официално обявление от страна на "жълто-черните", според информацията двата клуба са много близо до финализирането на трансфера, който ще е на стойност около 70-75 милиона евро.

Причината за забавянето е Милан, който продължава да се интересува от бившия си нападател и се опитва да свали по някакъв начин цената му, след като "росонерите" вече хвърлиха над 100 милиона евро за трансфери, привличайки редица имена.

Обамеянг вече няма как да се озове в Китай, след като трансферният прозорец в азиатското първенство затвори, така че единствените варианти за него са Челси и Милан. Ако в следващите две седмици Борусия не получи исканата сума за нападателя, той ще остане на "Сигнал Идуна Парк".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички