Румениге се заяде с феновете на Дортмунд заради немски национал


Румениге се заяде с феновете на Дортмунд заради немски национал
Снимка: Getty Images/Guliver

1144 0

Председателят на управата на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге нарече запалянковците на Борусия Дортмунд "неблагодарни хора", заради освиркванията по адрес на Матс Хумелс по време на вчерашния мач между двата отбора за Суперкупата на Германия.

Централният бранител е юноша на Байерн, но не успя да се наложи в първия тим на баварския клуб и от 2009 г. до това лято бе играч на Борусия Дортмунд. Сега Хумелс отново е футболист на Байерн.

Румениге каза по повод бурните освиркания, че е много разочарован от поведението на хората по трибуните на стадиона в Дортмунд. "Хумелс осем години не жалеше сили в мачовете за Борусия и ето благодарността им", коментира ръководителят.

Самият Хумелс призна, че е изпитвал странни чувства. "Въпреки че феновете ме освиркваха така яростно, за себе си мога да кажа, че не изпитвах негативни чувства към тях. Трябва да се науча да свиквам с това.

Има и много хора, които се отнасят позитивно към моя трансфер, просто те се държаха по-тихо от другите. Много са тези, които ценят времето, което изкарах в Борусия и аз се старая да отговарям на тези хора".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички