Разкриха защо се е провалил трансферът на Хъдсън-Одой в Байерн Мюнхен


Разкриха защо се е провалил трансферът на Хъдсън-Одой в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images/Guliver

2548 0

В хода на голяма част от лятото имаше информация, че Байерн Мюнхен е много близко до привличането на звездата на Челси Калъм Хъдсън-Одой. Днес пък стана ясно, че 18-годишният талант наистина е бил на крачка от преминаване на "Алианц Арена", но в крайна сметка сделката е пропаднала.

Причината за провала е на спортният директор Хасан Салихамиджич. Той е стигнал до пълна договорка с играча относно личните му отношения, а от "Стамфорд Бридж" били готови да започнат преговори. В крайна сметка обаче новината, че английският футболист е на 99% играч на баварците, която се появи в медиите, е развалила отношенията между двете страни и от Челси са прекъснали контакт с Байерн.

Байерн след това опита да привлече и Лерой Сане, който обаче получи тежка контузия. Така на "Алианц Арена" се обърнаха към третата си възможност и той вече е в Мюнхен. Коя е новата звезда на баварците вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички