Разкриха от кого зависи бъдещето на Марио Гьотце


Разкриха от кого зависи бъдещето на Марио Гьотце
Снимка: Gulliver/Getty Images

1858 0

Бъдещето на Марио Гьотце зависи единствено от желанието на немския национал. Бившият ас на Борусия (Дортмунд) получава все по-малко шансове за изява с екипа на Байерн Мюнхен, като през този сезон има едва 5 мача в шампионата с екипа на своя тим. Хосеп Гуардиола така и не успя да му намери място на терена и сега Гьотце е готов да си тръгне, ако намери подходяща ситуация за себе си.

Нападателят има контракт до лятото на 2017 година, като единствено Карло Анчелоти може да повлияе на желанието му да напусне "Алианц Арена". Новият треньор обаче все още не е дал индикации дали ще залага на нисичкия нападател.

Поради тази причина самият играч е готов да напусне в посока "Анфийлд", където отново да играе под ръководството на Юрген Клоп. Ситуацията с договора му пък улеснява сериозно трансфера, като Ливърпул са готови да платят 20 милиона евро за нападателя - най-високата оферта, която баварците ще получат през това лято, по информация на немските медии.

В същото време ръководството на Байерн не желае да изпусне нападателя без пари, след като плати 37 милиона евро за неговите права. Немският гранд няма да прави спънки за трансфер на Гьотце.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички