Разкриха интригантите в Байерн, които тровят клуба


Разкриха интригантите в Байерн, които тровят клуба

1698 0

Немското списание "Kicker" назова поименно основният интригант в Байерн Мюнхен. Според авторитетното издание, това е закупеният през лятото Артуро Видал, който "трови" атмосферата в баварския клуб.

Според източниците на медията в клуба, бившият играч на Челси често плетял интриги в състава на Хосеп Гуардиола, а освен това скандализирал своите колеги с, уж, неволното разкриване на своята заплата, която е на стойност 8 милиона евро. Това го прави сред най-добре платените играчи на Байерн, като повече взима единствено Томас Мюлер. Със същата заплата са Ариен Робен, Франк Рибери, Филип Лам и Мануел Нойер. Досега се знаеше, че Видал се разписва срещу 6 милиона евро годишно.

Чилийският национал също така не обича да спазва приличен режим през седмицата. Той си ляга твърде късно, което пречи на халфа да навлезе в оптимална спортна форма за важните месеци до края на сезона. Видал се представя слабо по време на тренировъчния процес, най-вече сутрин, което е и причината да остане на пейката в последния двубой на тима срещу Хофенхайм (2:0).

Другият основен проблем за Хосеп Гуардиола се казва Франк Рибери. Лекувалият дълго време контузия ас не изпълнява стриктно режима, по който се храни и тренира, което е причината да наддаде излишни килограми.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички