Раул е един от вариантите за нов треньор на Шалке


Раул е един от вариантите за нов треньор на Шалке
Снимка: Getty Images/Guliver

1130 0

Настоящият сезон не е от най-добрите за тима на Шалке 04 и немският клуб вече подготвя списък с кандидати за треньорската позиция в отбора. Твърде вероятно е сегашният наставник Дейвид Вагнер да бъде уволенен в края на кампанията, а като нищо и това да се случи по-скоро, след като „кралскосините“ са в серия от четири поредни загуби след подновяването на Бундеслигата.

Според немското издание ‘Sport Bild’ легендата на Реал Мадрид и настоящ треньор на втория отбор на „Кралския клуб“ Раул Гонсалес е един от кандидатите за наставник на Шалке. Испанецът игра два сезона в немския тим и е със статута на легенда в отбора. Раул би имал желание да натрупа малко треньорски опит преди потенциално да наследи Зинедин Зидан като мениджър на първия тим на Реал Мадрид. Бившият нападател е един от най-великите голмайстори в историята на футбола и има репутацията и качествата да води елитен отбор.

Другите имена, свързани с треньорската позиция в Шалке, които се споменават в медиите, са тези на Ралф Рангник, Ралф Хазенхютъл и Роджър Шмидт. А ето какъв интересен рекорд държи Раул в Реал Мадрид.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички