Проблеми за Байерн Мюнхен, Нойер се контузи


Проблеми за Байерн Мюнхен, Нойер се контузи

1209 0

Байерн Мюнхен изостава на 6 точки от Борусия Дортмунд в Бундеслигата и няма право на грешки в шампионата. Баварците обаче ще трябва да се справят без една от ключовите си фигури. Титулярният страж на Байерн Мюнхен и германския национален отбор Мануел Нойер е получил контузия на палеца на дясната ръка.

Стражът не пътува с отбора за утрешното гостуване на Байер Леверкузен от 20-ия кръг на Будеслигата. Това съобщи официалният сайт на баварците, които ще опитат да спечелят девети пореден мач в първенството на "БайАрена".

От клуба не обявиха за колко време се предполага, че ще отсъства 32-годишният вратар, но според "Билд" няма фрактура и не би трябвало да е за дълго. Двубоя в Леверкузен за Байерн пропускат още французите Корентен Толисо и Франк Рибери, както и холандецът Ариен Робен, които също са с травми. В отсъствието на Нойер на вратата ще застане резервата Свен Улрайх, който се представи отлично миналия сезон. Единствената му неточност бе на 1/2-финала срещу Реал Мадрид, когато сгреши фатално и Карим Бензема отбеляза за 2:1 в реванша на "Бернабеу".

Иначе важен футболист на баварците е аут за ключове двубои в Шампионска лига - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички