Полузащитник на Дортмунд: Дербито с Шалке е съвсем различен мач, класирането няма значение


Полузащитник на Дортмунд: Дербито с Шалке е съвсем различен мач, класирането няма значение
Снимка: Guliver/GettyImages

895 0

Полузащитникът на Борусия Дортмунд Томас Дилейни предупреди своите съотборници да не очакват лесен успех срещу Шалке в дербито на Рур утре следобед. Двата тима ще се срещнат за 153 път в един от най-дългоочакваните мачове в Германия.

Тимовете обаче са в съвсем различни позиции. Дортмунд се бори за титлата с Байерн Мюнхен, докато Шалке е на 15-то място и все още може да изпадне математически. Това обаче не прави срещата по-лека за Борусия и датският национал го знае.

"Дербито е съвсем различен мач от всичко останало. Това къде се намират те или ние в класирането няма да има никакво значение. Не очаквам да се получи много атрактивен мач и да спечелим с резултат като 9-2", заяви Дилейни.

"Титлата сега не е в наши ръце и затова просто трябва да спечелим мачовете си до самия край, защото Байерн в момента правят всичко както трябва", добави още той на днешната пресконференция преди срещата.

Междувременно стана ясно, че агентът на Пол Погба е отменил среща с ръководството на Манчестър Юнайтед във връзка с подновяването на договора на французина (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички