Перишич мина медицински прегледи в Мюнхен и се обърна към феновете на Байерн


Перишич мина медицински прегледи в Мюнхен и се обърна към феновете на Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1741 0

Иван Перишич е пред преминаване в Байерн Мюнхен, докладва "Daily Mail". Хърватинът е преминал медицинските прегледи днес сутринта в Мюнхен. Припомняме, че баварците спешно търсят флангови играчи, след като все още не са запълнили дупките, които оставиха Франк Рибери и Ариен Робен. 

Веднага след прегледите, световният вицешампион се обърна към феновете на немския шампион, като заяви, че ще даде всичко най-добро от себе си. Според предварителните информации Байерн ще привлече Перишич под наем за 4.6 милиона паунда, като ще има опция за закупуване на играча през следващото лято за 18.5 милиона паунда. 30-годишният атакуващ футболист вече има опит в Бундеслигата, като е носил екипите на Борусия Дортмунд и Волфсбург. 

Днес от 21:45 часа българско време Байерн излиза в сблъсък за Купата на Германия срещу отбора на Енерги Котбус. Първенството за баварците, пък, започва този петък, а техен съперник ще бъде Херта. По-рано днес излезе информация, че от Байерн са се свързали с Барселона и официално са поискали техен играч. Повече вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички