Пече ли се поредният шокиращ трансфер? От Байерн Мюнхен са се свързали с Хари Кейн


Пече ли се поредният шокиращ трансфер? От Байерн Мюнхен са се свързали с Хари Кейн
Снимка: Getty Images

1667 0

Отборът на Байерн Мюнхен се е свързал с агентите на голямата звезда на Тотнъм и националния отбор на Англия - Хари Кейн, твърди изданието "The Athletic".

Според информацията на източника управниците на баварците са провели добър разговор с екипа на Хари Кейн и са останали обнадеждени, че британецът може да премине на "Алианц Арена" в близкото бъдеще.

Припомняме, че през лятото се появи информация, че както Байерн Мюнхен, така и Хари Кейн имат намерение да работят заедно. Договорът на тарана с Тотнъм изтича след края на сезон 2023/24, а все още няма конкретни сведения, че лондончани и Кейн водят разговори за подновяване на неговия договор.

29-годишният Кейн е сила, с която всеки трябва да се съобразява във Висшата лига през последните осем сезона. Откакто проби в първия отбор на "спърс" през втората половина на сезон 2013/14, англичанинът отбеляза 261 гола и направи 62 асистенции в 408 мача за своя клуб.

Кейн е ключов футболист за отбора от Северен Лондон. Към момента той е извеждал "шпорите" до второто място във Висшата лига, финал на Шампионската лига и на два пъти до сребърните медали в Купата на Лигата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Байерн Мюнхен води преговори и с потенциалния си нов вратар?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички