От Байерн обявиха: Хари Кейн поднови тренировки с отбора преди мача с Дортмунд, но не и Нойер


От Байерн обявиха: Хари Кейн поднови тренировки с отбора преди мача с Дортмунд, но не и Нойер
Снимка: Getty Images

586 0

Нападателят на Байерн Мюнхен - Хари Кейн, поднови групови тренировки в сряда, но капитанът на "баварците" Мануел Нойер остава под въпрос за мача с Борусия (Дортмунд) в събота.

Ситуацията с Хари Кейн

Шампионите на Бундеслигата излязоха с официално изявление, обявявайки, че Кейн „е успял да вземе отново участие в груповите тренировки“, след като поднови индивидуални занимания в понеделник.

Спокойствие за атаката, но не и за вратата на "баварците"

Англичанинът контузи глезена си, след като се сблъска с една от гредите при успеха на Байерн над Дармщат с 5:2. Капитанът на "Трите лъва" пропусна приятелските мачове с Бразилия и Белгия в резултат на травмата.

И тази с Мануел Нойер

Нойер, който навършва 38 години днес, скъса мускулно влакно, докато бе с германския национален отбор, което доведе и до невъзможността да играе срещу Франция и Нидерландия.

От Байерн обясниха, че той е "завършил индивидуална тренировъчна сесия“. Според бивш английски национал Хари Кейн е голям егоист във футбола

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички