Официално: Борусия Дортмунд финтира Ливърпул за ключов трансфер


Официално: Борусия Дортмунд финтира Ливърпул за ключов трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

2922 0

Ръководството на Ливърпул ще трябва да продължи търсенето на ляв бек, след като днес (четвъртък) Борусия (Дортмунд) обяви трансфера на португалския национал Рафаел Герейро.

Още снощи стана ясно, че левият бранител кара медицински прегледи под наблюдението на Маркус Браун - водещият лекар в щаба на "жълто-черните".

Може ли Де Хеа да напусне Манчестър Юнайтед?

Сега немският гранд обяви трансфера, като Герейро е подписал договор за 4 години, който ще го задържи на "Сигнал Идуна Парк" до лятото на 2020 година.

Досегашният защитник на Лориен напуска срещу сумата от 9.5 милиона евро, след като през изминалата кампания беше сред най-добрите играчи в Лига 1 и заслужено сега е титуляр в селекцията на Португалия.

Ливърпул още преди месец показа интерес към Герейро, но в крайна сметка националът предпочете офертата на Борусия Дортмунд. Мърсисайдци продължават търсенето на ляв бек, като основната цел на Юрген Клоп е Хектор от състава на Кьолн. В момента той е титуляр за селекцията на Германия на Евро 2016.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички