Новата сензация на Байерн: Головете ми дават самочувствие


Новата сензация на Байерн: Головете ми дават самочувствие
Снимка: Getty Images/Guliver

1408 0

Младата сензация на Байерн Мюнхен Джошуа Кимих призна, че още трудно осъзнава на какво се дължи невероятната му голова серия.

В рамките на 9 дни талантът вкара първите си попадения с националния отбор на Германия, в Бундеслигата и в Шампионската лига, като снощи дори мушна две попадения за успеха с 5:0 над Ростов.

"Много хора ми казваха, че когато вкарам първия си гол, нещата ще продължат така. Получаваш по-голямо самочувствие по този начин, особено след като преди това не съм вкарвал толкова често", сподели Кимих пред телевизия "Скай".

Мюлер на новия голмайстор на Байерн: Йошуа ли е, Джошуа ли е не знам, но вкарва повече от мен

"До момента винаги съм играл като шестица. През миналия сезон бях и централен защитник, а при новия треньор съм и осмица. Където и да бъда пуснат на терена, се опитват да натисна газта и да дам най-доброто от себе си.

Нямам представа защо моите удари започнаха да се получават и да се превръщат в голове. До този момент не бележех често - най-много по два-три гола за цял сезон", допълни 21-годишният универсален футболист.

Според публикация на "Кикер" Кимих може да се подвизава с добър успех на всяка една позиция на терена. Немското издание предрича бляскаво бъдеще на младока и го вижда като важна част от националния отбор на Германия.

 

 

 

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички