Назоваха сумата, срещу която Обамеянг може да напусне Борусия Дортмунд


Назоваха сумата, срещу която Обамеянг може да напусне Борусия Дортмунд

1831 0

Нов рекорд за най-скъп трансфер в историята на футбола. Това е условието, при което от Борусия Дортмунд са готови да продадат голямата звезда на тима Пиер-Емерик Обамеянг, пише в днешното си издание немският таблоид "Кикер".

От медията са се свързали с Йоахим Вацке - спортният директор на клуба от "Сигнал Идуна Парк", който е разкрил, че в договора на нападателя няма клауза за откупуване, поради което той може да бъде продаден само срещу сума, която задоволява максимално клуба.

АС НА БАРСА: НЕ МИСЛЕХ, ЧЕ СЪМ ДОСТАТЪЧНО ДОБЪР ЗА ТОЗИ КЛУБ

"Ако по някое време през лятото ни предложат 100 или 120 милиона за Обамеянг, тогава ще говорим", беше краткият коментар на силния човек в Борусия (Дортмунд).

Причина за високите финансови изисквания на тима през това лято е, че Обамеянг подписа нов договор с клуба, който ще го задържи на "Сигнал Идуна Парк" до 2020 година.

Най-сериозен интерес към нападателя от Габон има от страна на Реал Мадрид, като именно оферта на "белия балет" - 70 милиона евро плюс Алваро Мората, е най-доближаващата се до исканите 120 милиона от борусия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички