Напрежението в Байерн се увеличава: Румениге отговори на критиките на Левандовски


Напрежението в Байерн се увеличава: Румениге отговори на критиките на Левандовски
Снимка: Getty Images/Guliver

1222 0

Напрежението в Байерн (Мюнхен) се увеличава с всеки изминал ден и причината не е само изненадващата загуба от Хофенхайм. Преди няколко дни звездата на тима Роберт Левандовски остро разкритикува ръководството на отбора заради трансферната политика. По-рано пък си позволи да нападне съотборниците си, тъй като не са му помогнали да стане голмайстор на Бундеслигата. 

Тези негови действия изключително много изглежда са ядосали изпълнителния директор на баварците Карл Хайнц-Румениге, който публично отвърна на думите на нападателя.  "Изглежда, че Роберт се е повлиял от трансферите на ПСЖ, но при нас той работи като футболист и получава за това доста пари. Съжалявам за изказванията му", коментира Румениге.

Той отново се изказа и против агента на Левандовски, който по думите му изглежда, че само вреди. Освен това коментира и нежеланието на играча за азиатско турне, като използва и Реал Мадрид. Няколко пъти се появяваха слухове, че именно там иска да играе немският национал. 

"Силата на футболистите не е чак толкова голяма, колкото Левандовски може да си представи със своя договор. Той подписа до 2021 година с нас. И в договора му няма клауза за откупуване. Но неговият агент Роберт Бартел, който организира онова интервю съзнателно зад гърба на Байерн. Този агент вреди на Роберт. А ако говорим за азиатското турне, Левандовски трябваше да е наясно, че неговият навярно мечтан клуб Реал Мадрид изкара 24 дни в жегата през лятото - двойно повече от нас".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички