Мюлер: Не виждам с какво Барселона са по-добри от нас


Мюлер: Не виждам с какво Барселона са по-добри от нас

990 0

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер е на мнение, че неговият отбор по нищо не отстъпва на Барселона.

"Барселона преживява чудесни времена. През миналия сезон те спечелиха требъл. Наравно с тях, аз смятам Байерн за един от най-силните клубове в Европа", заяви германският национал.

"Ние сме първи в първенството, продължаваме в надпреварата за Купата, а също така записахме добър резултат в първия мач от Шампионска лига срещу Ювентус (В Торино двата тима завършиха 2:2).

"Не знам те с какво са по-добри от нас. Всяка седмица можете да наблюдавате успешната игра на футболистите на Барселона и да се убедите колко са добри, но също така можете да видите нашите мачове и да си кажете: "Да, те също имат силен отбор". Ако ни предстои среща с Барса в Шампионска лига, ще бъдем готови за това", допълва Мюлер.

Припомняме, че в предишното издание на Шампионска лига Байерн се изправи срещу Барселона на полуфинал. Тогава те паднаха с 0:3 в гостуването, а на своя стадион спечелиха с 3:2, но отпаднаха от надпреварата. В крайна сметка отборът на Луис Енрике спечели турнира, побеждавайки Ювентус на финала с 3:1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички