Левандовски настоява Байерн да откупи Коутиньо


Левандовски настоява Байерн да откупи Коутиньо
Снимка: Getty Images/Gulliver

2712 0

Нападателят на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски настоява клубът да откупи правата на бразилския полузащитник Филипе Коутиньо. В момента офанзивният полузащитник е под наем от тима на Барселона, но според полския стрелец „баварците“ трябва да се възползват от възможността да го задържат за постоянно.

В днешната победа на Байерн Мюнхен срещу Вердер Бремен с 6:1 Коутиньо беше в основата на цели 5 от попаденията. Той реализира хеттрик в срещата, като подаде за още два гола. След двубоя Роберт Левандовски заяви следното: “Това беше мачът на Фил. Той беше изключителен с топката в крака и с начина, по който се движеше на терена. Имаме нужда от такъв футболист. Много се радвам, че днес той показа с какъв голям потенциал разполага.”

От началото на сезона бразилският халф се представя доста силно с фланелката на Байерн Мюнхен, като има 7 гола и 7 асистенции за „баварците“ във всички турнири. Ако искат да задържат халфа за постоянно, от Байерн Мюнхен ще трябва да платят 120 милиона евро на Барселона. А ето какво каза самият бразилец по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички