Ковач говорил с Гуардиола, за да му се извини


Ковач говорил с Гуардиола, за да му се извини
Снимка: Guliver/GettyImages

1709 0

Треньорът на Байерн Мюнхен - Нико Ковач, призна, че лично е говорил с Пеп Гуардиола, за да му се извини. Припомняме, че наставникът на "баварците" скоро бе казал, че сделката за Лерой Сане е на път да бъде осъществена, което не се хареса на изпълнителния директор на Байерн - Карл-Хайнц Румениге, като самият той лично го отбеляза. 

"Ние (Байерн и Гуардиола) говорихме за това. Може би, аз наистина бях твърде aгресивен в думите си, когато говорих за Сане в онова интервю. Говорих с Пеп и лично му се извиних за това. Също така, искам да се извиня и на клуба. Вече ще се въздържам в подобни случай занапред" - разкая се старши треньорът на Байерн Мюнхен.

Шампионът на Германия не крие желанието си да привлече Лерой Сане. Проблем обаче е космическата сума, която искат от Манчестър Сити, за да се разделят с немското крило - 90 милиона паунда. Смяташе се, че тази цифра е отказала "баварците", но "грешните" думи на Ковач отпреди няколко дена подсказват за друго. А как се разви финалът на Ауди къп между Тотнъм и Байерн Мюнхен - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички