Как Йозил утеши разплакания Давид Луис след 7:1?


Как Йозил утеши разплакания Давид Луис след 7:1?

2064 0

На Мондиал 2014 Бразилия претърпя най-голямото унижение във футболната си история. Пред своя публика "Селесао" отнесе пердах със 7:0 в полуфиналите на първенството, както със сигурност си спомняте.

След края на този мач всички помним щастливите лица на германците, които впоследствие станаха световни шампиони. Помним обаче и тъжните, разплакани лица на бразилците. Един от най-разстроените след шамара бе защитникът Давид Луис.

Вчера германският национал Месут Йозил разкри, че не му е било лесно да гледа страданието на съперника и че е отишъл при Луис, за да опита да го утеши с думи.

"Всички играчи на терена бяхме изненадани. След 20 минути игра водехме с 4:0. Виждаш, че нещата са реални и се чудиш какво става тук. Когато губиш мач пред своите фенове, в собствената ти страна, и виждаш как фенове и играчи плачат, не може да не им съчувстваш. Заради това се приближих до Давид Луис и му казах, че съжалявам за това, което се случи, но независимо от всичко исках той да знае, че Бразилия е голяма страна, която има прекрасни и сърдечни хора", призна Йозил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички