Кайсара обясни защо Чичарито е хит в Бундеслигата


Кайсара обясни защо Чичарито е хит в Бундеслигата

518192 0

Бившият играч на Лудогорец, а понастоящем футболист на Шалке 04 - Жуниор Кайсара, се изказа изключително ласкаво за хита в Бундеслигата през този сезон Хавиер Ернандес. Защитникът говори за мексиканеца пред "Ел Универсал".

"Трябваше да играя срещу него в Шампионска лига през миналия сезон с екипа на българския Лудогорец. Той е футболист, който никога не знаете къде се намира, защото се движи много по цялата дължина на атаката и е много бърз", обясни бразилецът.

"Ернандес не е от нападателите, които стоят в центъра предимно, той може да изскочи отвсякъде. Човек никога не знае как да го спре. Отбраната не знае как да действа срещу него", допълва Кайсара.

"Не мога да го сравня с никой друг нападател, защото той е много умен, заема позицията, на която никой не го очаква", споделя бранителят на Шалке.

Хавиер Ернандес отбеляза 19 гола за Байер Леверкузен и два месеца подред печели наградата за играч на месеца в Бундеслигата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички