Ясен е следващият клуб на Хосеп Гуардиола


Ясен е следващият клуб на Хосеп Гуардиола
Снимка: Getty Images/Guliver

2889 0

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола ще поеме Манчестър Сити от следващия сезон, разкри немският таблоид "Kicker". Медията се позовава на "отлично осведомени и надеждни" източници от Англия, близки до "гражданите".

Във Висшата лига в момента има мания по Пеп, който е желан още от Челси, Манчестър Юнайтед и дори Арсенал, според някои медии. "Сините" от Лондон правят всичко по силите си, за да се доберат до испанския треньор, но по всичко изглежда битката е спечелена от Манчестър Сити.

Причината за това е договорката, която Гуардиола вече има с "небесносините". От около година се смята за "свършен факт" преминаването на Пеп на "Етихад", като той не смята да се отмята от своята дума, дадена на Чики Бегиристайн, независимо от офертите, които получава.

Самият треньор остава в Байерн до края на сезона, а от следващата кампания баварците ще бъдат водени от италианския специалист Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички