Изненадващо: Оперираха Мануел Нойер - аут е от игра


Изненадващо: Оперираха Мануел Нойер - аут е от игра
Снимка: Guliver/Getty Images

2509 0

Байерн Мюнхен беше сполетян от неприятна новина преди решаващите мачове от сезона. "Баварците" съобщиха, че Мануел Нойер няма да играе в следващите два мача на отбора. Причината - той е претърпял лека операция, която го вади от игра.

Вратарят е получил травма по реме на тренировка в сряда и днес беше опериран, обявиха от клуба Той няма да играе срещу Аугсбург (събота) и Хофенхайм (във вторник), но чак в средата на следващата седмица ще стане ясно дали стражът ще пропусне повече мачове.

Засега участието му в следващия мач от Шампионска лига срещу Реал Мадрид изглежда сигурно, но тепърва ще става ясно дали следващите 7 дни ще са достатъчни Нойер да е напълно възстановен.

Байерн се бори за требъл през този сезон, след като се намира на 1-о място в класирането на Бундеслигата, класира се за полуфинал за Купата на Германия и ще играе с актуалния европейски шампион в най-комерсиалния клубен турнир.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички