Хосеп Гуардиола: Няма да говоря за Висшата лига през този сезон


Хосеп Гуардиола: Няма да говоря за Висшата лига през този сезон

991 0

Старши-треньорът на Байерн Мюнхен Хосеп Гуардиола заяви, че няма проблем да мотивира футболистите си, въпреки че те са наясно, че през следващия сезон испанският специалист ще поеме Манчестър Сити.

Пеп е категоричен, че той и отборът се борят да спечелят всеки мач до края на сезона, за да си осигурят требъл - успех, който ФК Холивуд за последно постигна преди 4 години под ръководството на Юп Хайнкес.

"грачите са на изключително ниво. Няма значение какво се е случило в миналото и какво ще се случи в бъдеще. Те са концентрирани върху настоящето. Тези страхотни футболисти спечелиха требъл преди четири години, а последните три сезона се опитват да спечелят всеки мач. 

Това е тайната. Щабът се грижи играчите да са здрави и готови да се състезават, но в края всичко зависи от настройката на футболистите, а отношението им винаги е било на ниво".

Гуардиола беше попитан и за неща, свързани с Висшата лига и бъдещия му клуб Сити, но испанският спец отсече, че ще говори за Англия след края на сезона.

"Ще говоря за Висшата лига и за нещата там следващия сезон, не сега. Мисля, че Лестър и Тотнъм могат да станат шампиони, желая им успех", лаконичен бе бившият наставник на Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички