Ханзи Флик посочи единствения недостатък на престоя му в Байерн Мюнхен


Ханзи Флик посочи единствения недостатък на престоя му в Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

2066 0

Старши треньорът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик каза няколко думи пред клубния сайт на отбора, след като вече официално стана ясно, че ще напусне баварците след края на сезона и неговото място ще бъде заето от Юлиан Нагелсман:

"Изминалите две години ще останат незабравими за мен. Наистина се насладих на емоциите, победите, титлите, но също така и на всекидневната работа на терена. Това беше изключително време. Успехът може да бъде постигнат единствено заедно. Един треньор е нищо без своя отбор и аз имах късмета да срещна фантастични играчи тук, в Мюнхен, както и щаб, който направи невероятни неща", казва Ханзи Флик, изказва специални благодарности към ръководството на Байерн и обявява кой е бил единственият недостатък по време на престоя му в отбора:

"Специални благодарности към президента Херберт Хайнер, както и към директорите Карл-Хайнц Румениге, Оливер Кан и Хасан Салихамиджич, за това, че ми дадоха възможността да ръководя този велик отбор. Единственият недостатък е, че не успяхме да отпразнуваме най-големите успехи през този период заедно с феновете. Липсваха ми във всеки мач. Желая на семейството на Байерн всичко най-добро в бъдеще. Наистина го мисля, като казвам: "Беше много голяма чест за мен".

А кога точно Нагелсман ще замени Флик начело на баварците, можете да прочетете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички