Гуардиола постави две условия на Байерн, за да остане начело на тима


Гуардиола постави две условия на Байерн, за да остане начело на тима
Снимка: Getty Images/Guliver

1374 0

Треньорът на германския шампион Байерн (Мюнхен) Пеп Гуардиола постави две условия на ръководството на клуба, за продължи договора си с баварците. Според "Билд" наставникът държи твърдо да определя еднолично кои футболисти да бъдат привлечени, а също така да избере и лекар на тима.

Гуардиола вече е направил списък с играчите, които иска в състава. Преди да поеме Байерн специалистът е имал желание да привлече Неймар, но от клуба са го убедили да избере Гьотце. Германецът обаче все още не може да се наложи в отбора, докато Неймар се представя изключително силно в Барселона. Гуардиола не иска подобна ситуация да се повтаря и затова държи да определя новите попълнения в тима.

Треньорът иска да избере и лекаря на тима, който ще отговаря за играчите. Според наставника досегашният доктор на тима Ханс-Вилхем Мюлер-Волфарт, който напусна отбора, не си е свършил достатъчно добре работата и това е причината за многото контузии и отпадането от Шампионска лига.

Договорът на Гуардиола с Байерн (Мюнхен) изтича в края на следващия сезон, но за момента все още не са водени преговори за удължаването му. Причината е в отказа на наставника, който иска първо настоящият сезон да приключи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички