Гуардиола обяви кога съобщава бъдещето си


Гуардиола обяви кога съобщава бъдещето си
Снимка: Getty Images/Guliver

846 0

Треньорът на Байерн Мюнхен Пеп Гуардиола отказа да коментира въпроса за бъдещето си и обеща да направи това следващата седмица, когато ще е решил окончателно въпроса.

Испанският специалист каза това след домакинската победа над Дармщат с 1:0 снощи в мач от 1/8 финалите на Купата на Германия. Действащото споразумение на Гуардиола с Байерн изтича в края на сезона.

"В момента нямам отговор, ще взема решение следващата седмица. Тогава ще има яснота по въпроса", обяви Гуардиола в ефира на ARD.

Главен кандидат за неговия подпис е Манчестър Сити, който в момента е воден от Мануел Пелегрини.

Относно Байерн, Гуардиола отново повтори, че ситуацията с много контузени играчи се явява голям проблем и изрази надежда, че след зимната пауза тази неприятност няма да я има.

"Гордея се с отбора си. В последно време ние играем с 13-14 футболисти. Срещу Дармщат изиграхме добро първо полувреме, особено в началните минути. Много съм доволен. Да бъда треньор на тези футболисти е голяма чест. Надявам се, че контузените играчи ще се върнат в строя след зимната пауза". /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички