Феновете на Борусия са бесни заради Гьотце, но той им написа писмо


Феновете на Борусия са бесни заради Гьотце, но той им написа писмо
Снимка: Getty Images/Guliver

2964 0

Много от феновете на Борусия Дортмунд не одобряват завръщането на Марио Гьотце в клуба. Някогашният любимец на феновете предпочете славата и парите на Байерн преди 3 години, но днес, 21.07.2016, официално се завърна в родния си клуб.

Въпреки че много фенове не искат да виждат Гьотце с фланелката, той обеща да обърне на 180 градуса мнението на тези привърженици и да даде всичко от себе си, за да помогне на "жълто-черните" да постигнат целите си.

"С любов към феновете на Борусия,

Няма да се крия зад съзнателното решение да премина в Байерн през 2013 година. Сега, 3 години по-късно, когато вече съм на 24, гледам с други очи на своето решение и виждам, че няма как да го разберете и приемете. Днес, и аз не бих го направил!

Условията по завръщането на Гьотце в Борусия

Сега, когато се връщам по труден път обратно към Дортмунд, искам да убедя феновете, особено тези, които не ме посрещат с отворени обятия, с моето представяне на терена, че искам да съм тук.

Моята цел е отново да играя най-добрия си футбол за всички нас, клуба и феновете на Борусия Дортмунд", написа в социалната мрежа "Facebook" Марио Гьотце. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички