Цяла Европа го искаше, но Борусия тихомълком го взе под носа на колосите


Цяла Европа го искаше, но Борусия тихомълком го взе под носа на колосите
Снимка: Guliver/Getty Images

3237 0

Едно от най-обсъжданите имена в последната една година беше това на Махмут Дахуд - младата звезда в халфовата линия на Борусия Мьонхенгладбах. Още през миналото лято той беше искан от клубове като Ливърпул, Манчестър Сити, Барселона и други, но ръководството на немския тим отказа да го пусне.

Очакваше се през следващия летен трансферен прозорец да има много голямо наддаване за неговите услуги, но Борусия Дортмунд действа преди всички и вече го договори. "Жълто-черните" обявиха, че младежкият национал на Германия вече е играч на тима и ще се присъедини след края на сезона.

Трансферната сума не се споменава, но според "transfermarkt.de" тя е 10 милиона паунда, а самият играч е подписал до лятото на 2022 година.

"Мо Дахуд е много талантлив и много интересен играч. Много внимателно го проучихме в последните няколко години. Той е доказал, че може да играе на високо ниво и се радваме, че вече е при нас", коментира спортният директо на тима Михаел Зорк.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички