Бъдещето на Роберт Левандовски е решено


Бъдещето на Роберт Левандовски е решено
Снимка: Gulliver/Getty Images

3290 0

Голмайсторът на Байерн Мюнхен през настоящия сезон Роберт Левандовски ще подпише нов договор с ФК Холивуд, научи вестник "Билд", който е категоричен, че полякът няма да бъде трансфериран през лятото.

Двете страни са водили преговори през последните няколко месеца, като в крайна сметка Лева си е уредил нов подобрен финансово договор, който ще го задържи на "Алианц Арена" до лятото на 2021 година. До момента контрактът на нападателя беше до 2019 година.

ЗЛАТАН ИБРАХИМОВИЧ ШОКИРА С ИЗКАЗВАНЕ ЗА БЪДЕЩЕТО СИ

Нападателят премина в Байерн със свободен трансфер през 2014 година и се смяташе, че може да премине в Реал Мадрид през следващия трансферен прозорец. Оказва се обаче, че това е била стратегия от страна на екипа на Левандовски за подобряване на финансовите параметри по новия му контракт.

Удължаването на контракта е пряко свързан с настояването на Карло Анчелоти Лева да остане в отбора. Иначе през последните месеци нови контракти получиха Дейвид Алаба, Томас Мюлер, Хави Мартинес, Алонсо, а до края на сезона това се очаква да направи и Мануел Нойер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички