Бъдещето на Обамеянг е ясно - със сигурност напуска Борусия и цената му е фиксирана


Бъдещето на Обамеянг е ясно - със сигурност напуска Борусия и цената му е фиксирана

1929 0

Бъдещето на Пиер Емерик Обамеянг е извън Борусия Дормтунд. Това категорично становище изрази германският кореспондент на радио "Монте Карло" Давид Лортхолари, който разкри, че дните на нападателя на "Сигнал Идуна Парк" са преброени.

Според неговата информация, бъдещето на Обамеянг е решено и това е последният му сезон, а "жълто-черните" ще го продадат за 70 милиона евро или на отбора, който дава най-много пари.

По-интересна обаче е дестинацията на нападателя, към когото има интерес от Реал Мадрид, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед и други топ клубове. Според информацията на немския журналист, Милан е фаворит за подписа на Обамеянг.

Както е известно, "росонерите" имат нови собственици в лицето на китайски консорциум, а италианският гранд ще има неограничени средства през лятото, за да повиши класата на състава си и да се завърне поне в топ 3 на Серия А.

Голмайсторът на Борусия беше част от Милан в периода 2008-2011, но беше отпратен от тима и заклеймен като провал. Сега той е напът да се превърне в един от най-скъпите играчи на планетата. По подобен начин Пол Погба напусна Манчестър Юнайтед, но след това "червените дяволи" си го върнаха... срещу 89 милиона паунда и нов трансферен рекорд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички