Борусия Дортмунд е постигнал договорка с Нико Шлотербек от Фрайбург


Борусия Дортмунд е постигнал договорка с Нико Шлотербек от Фрайбург
Снимка: GettyImages

2608 0

Борусия Дортмунд е близо до това да си осигури услугите на 22-годишния немски национал Нико Шлотербек от Фрайбург. Според информация на германския „Скай Спортс“ защитникът вече се е разбрал с носителите на купата на Германия за личните си условия на „Сигнал Идуна Парк“.

Очаква се Шлотербек да подпише петгодишен договор с вестфалци до 30 юни 2027 г. за 4,5 милиона евро на сезон. Все още обаче няма споразумение между двата клуба. От Борусия не биха дали при никакви обстоятелства повече от 20 милиона евро за 191-сантиметровия защитник, който има договор с Фрайбург до 2023 година.

Преди това Борусия Дортмунд постигна предварително споразумение с друг централен защитник – Никлас Зюле от Байерн Мюнхен, който също се интересуваше от младия Шлотербек, но той най-вероятно ще премине в Борусия Дортмунд. Защитникът на Фрайбург вече дебютира за националния отбор на Германия под ръководството на Ханзи Флик в приятелските срещи с Израел (2:0) и Нидерландия (1:1) през март.

 Въпреки изпуснатия шанс, Байерн Мюнхен се договори с друг талантлив защитник

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички