Бомбастичен трансфер - Реал Мадрид договори първия "галактико" за следващия сезон


Бомбастичен трансфер - Реал Мадрид договори първия "галактико" за следващия сезон

4419 0

Реал Мадрид ще бъде изключително активен на летния трансферен прозорец, след като е напът да запише две поредни "нулеви" години. Според немското издание "Експрес", "белия балет" вече има първо ново попълнение, като това е звездата на Борусия (Дортмунд) Пиер - Емерик Обамеянг.

Информацията гласи, че голаджията от Габон вече се е разбрал с ръководството на "кралския клуб" за личните си условия, като остава двата клуба да се разберат за трансферната сума.

Немските медии все още не са разкрили дали има опция за откупуване на правата на нападателя, която да е заложена в контракта му с рурския клуб, но са категорични, че Флорентино Перес е приготвил сума в региона на 90 милиона евро за Обамеянг.

Самият играч вече изяви надеждата си един ден да облече екипа на Реал Мадрид, изпълнявайки своята мечта, както и спазвайки обещание, дадено на неговия дядо.

Очаква се трансферът да бъде обявен през лятото, като в Германия не виждат причина той да бъде провален, независимо от високата сума, която клубът от Дортмунд иска.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички