Близкият кръг на Левандовски откри кой в Байерн го спира за Барселона


Близкият кръг на Левандовски откри кой в Байерн го спира за Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2141 0

Обкръжението на Роберт Левандовски е недоволно от отношението на Байерн Мюнхен към звездата. Те недоумяват защо "баварците" се радват, че са привлекли Садио Мане от Ливърпул срещу 32 милиона евро, когато сенегалецът е имал година от договора си с англичаните и сам искаше да смени отбора.

В същото време германският гранд отказва да продаде поляка за 45 милиона на Барселона, когато неговата ситуация е същата - остава му година от контракта, иска да отиде другаде и скоро ще навърши 34 години, пише Bild.

Близкият кръг на Левандовски предполага, че зад твърдата позиция на Байерн стои почетният президент на клуба Ули Хьонес. Изпълнителният директор Оливер Кан и спортният директор Хасн Салихамиджич засега заемат по-мека позиция и са готови да преговарят, но Хьонес продължава да казва "не". 

Почетният президент на "баварците" все още има влияние върху процеса по вземане на решения в клуба, оставайки член на Надзорния съвет. Той има и голямо влияние върху Салихамиджич. Близките на нападателя смятат, че Байерн се отнася неблагодарно към него след всичко, което направи за 8 години в клуба, пише Bild. А ето каква е актуалната информация около Левандовски. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички