Бивша звезда на Байерн разкри, че е обмислял завръщане във футбола


Бивша звезда на Байерн разкри, че е обмислял завръщане във футбола
Снимка: Getty Images/Guliver

1120 0

Бившото крило на Байерн Мюнхен Ариен Робен разкри, че е обмислял да се върне към футбола, след като обяви своето отказване от спорта. Холандецът приключи професионалната си кариера през миналото лято и разкри, че футболът не му липсва, но с течение на времето е започнал да си прави планове да играе отново.

„В началото футболът изобщо не ми липсваше. Но имаше една фаза, в която започнах сериозно да се замислям „хей, може би мога да поиграя още малко“. От време на време пак имам такова чувство. В момента периодът е много странен за всички, покрай този вирус, но футболът ще се върне скоро. Винаги оставам малка част от него. Аз съм просто атлет“, заяви 36-годишният футболист пред подкаста на Байерн Мюнхен.

Ариен Робен изкара 10 години в баварския гранд и изигра 309 мача за клуба, в които отбеляза 144 гола и направи 101 асистенции. По време на този период той спечели редица трофеи, сред които Шампионската лига, 8 пъти титлата в Бундеслигата и 5 пъти Купата на Германия. А ето защо Ариен Робен е отказал да премине в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички