Берлин остава "железен"! Унион се разправи с Херта за четвърти пореден път (ВИДЕО)


Берлин остава "железен"! Унион се разправи с Херта за четвърти пореден път (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

1796 0

Унион Берлин продължава да властва в германската столица в последно време, след като днес победи за четвърти пореден път градския си съперник Херта. Възпитаниците на Урс Фишер спечелиха с 3:1, а главните "виновници" са Джордан Сибачу, Шералдо Бекер и Робин Кнохе.

Първият успя да дебютира в Бундеслигата с гол, след като бе привлечен през летния трансферен прозорец от Йънг Бойс за заместник на отишлия в Нотингам Тайуо Ауоний. Той откри резултата в 31-ата минута за радост на домакинските привърженици. Той се разписва във втри пореден официален двубой, тъй като го стори и в турнира за Купата на Германия.

По-късно Бекер удвои аванса на "железните", а Робин Кнохе отбеляза третото попадение в 54-ата минута. Малко преди края Доди Лукебакио отбеляза почетен гол за гостите.

Победителите стартираха по добър начин срещата и опасните положение пред противниковата врата не закъсняха. Вратарят Оливер Кристенсен спаси съотборниците си на няколко пъти, но остана безпомощен при първото попадение, дошло след центриране, засечено от Сибачу.

В минутите до последния съдийски сигнал за първата част домакините можеха да вкарат още два чисти гола, които бяха предотвратени от стражът на Херта.

В 50-ата минута Унион поведе с 2:0. Бекер размени двойно с Хаберер и прати топката покрай Кристенсен. Малко по-късно тимът на Фишер имаше аванс от три гола, тъй като Тримел отклони центриране от ъглов удар в мрежата на противника.

Гостите опитаха да реагират на случващото се, но дори смените на Шварц не доведоха до драстични промени. Пет минути преди края Херта стигна до почетен гол, дело на Доди Лукебакио.

Вижте най-интересните новини от Бундеслигата!

Вижте как феновете на Унион отпразнуваха победата:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички